Mayıs 2024 için Etkinlikler

Yükleniyor Etkinlikler

« Tüm Etkinlikler

• Bu etkinlik geçti.

PEDALLAR 05 Mayıs 2019 Pazar Günü 9.YEŞİLAY BİSİKLET TURU İÇİN DÖNÜYOR!

Mayıs 5, 2019 @ 10:00 am - 12:00 pm UTC+0

9. YEŞİLAY BİSİKLET TURU

05 Mayıs 2019 Pazar günü saat 10.30 da Saat Kulesinden Fuar Alanına kadar 9. YEŞİLAY BİSİKLET TURU  gerçekleştirilecektir.

Konuyla İlgili Basın Bülteni Şu Şekildedir:

Bağımlılıkla Mücadele ve Sağlıklı Yaşama dikkat çekmek amacıyla 8 yıldır Ülkemizde Yeşilay ve Bisikletliler Derneği işbirliği ile yapılmakta olan bu etkinlik 28 Nisan 2019 tarihinde 41 ilde gerçekleştirildi. Aynı tarihte İlimizde Hitit Koşusu olması nedeniyle Yeşilay Bisiklet Turunu  5 Mayıs Pazar günü yapmaya karar verdik.

Hareketsiz yaşamın getirdiği obezite pek çok hastalığın nedenidir.  Bu nedenle Bisiklet Turu da bu açıdan oldukça anlamlıdır. Gençlerimize çocuklarımıza Saat Kulesinde Saat 10 .00 da kayıt alma ile işlemi yapılacak. Saat 10.30 da Turumuz başlayacak ve Fuar alanında son bulacaktır. Burada katılımcılarımıza Meyve ve su ikramı yapılacak aktivitemiz hakkında kısa konuşmalardan sonra Hediye çekilişimiz yapılacaktır. Yerel sponsorlarımızın destekleri ile 2 adet Bisiklet ve 30 adet hediye Bisiklet turuna katılan BİSİKLETLİLERE çekilişle verilecektir.

Detaylar

Tarih: